Att ha ätit för mycket av allt…

Jag är på semester. Äntligen! Har sett fram emot den här resan en lång stund nu. Att bara vara ledig från jobb är semester nog. =o)

Just nu njuter vi av staden Amsterdam!

Men semester betyder också lite för mycket av det goda….

 

Vi har gått väldigt mycket sen vi kom till Amsterdam. I alla fall om jag jämför med mitt mycket sittastillande liv när jag jobbade som support för Apple.
Mina fötter och höfter är trötta idag, men det är en skön känsla!. 😊

Men… Jag har också ätit mer bröd på denna resa än jag ätit de senaste åren! Dumt, men så gott! Oj, oj, oj…. Jag har även märkt att magen inte alls är glad för det. Svullen mage så jag ser gravid ut och ont i tarmarna som frenetiskt försöker jobba med all spannmål. Har inte heller lyckats göra nummer två på två dagar. Fastän jag lovade mig själv att ”imorgon ska jag inte äta bröd” så började jag ändå denna morgon med en skiva surdegsbröd.

Jag har gjort valet att äta bröd och jag får stå mitt kast. Det är inget jag ångrar, men jag får ju lära mig en läxa och se hur kroppen reagerar!

Idag ska vi njuta av den botaniska trädgården här i Amsterdam, besöka en ”coffee shop” och the Old Church. Bara promenera, supa in den nya staden och njuta av livet! 😊🚶☁️☔️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s