Annorlunda Deviled Eggs / Deviled Eggs in a New Way

Deviled Eggs är riktigt gott och ett enkelt och bra tillbehör på smörgåsbordet.
Vanligtvis blandar man gulan med majonnäs, senap och kryddor, men den här gången ville jag få en lite annorlunda twist på det klassiska tilltugget.

(recipe in English below)

Ingredienser:
(6 personer)

  • 6 ägg
  • 6 ägggulor från hårdkokta ägg
  • 5-6 msk hemmagjord majonnäs
  • 1 -2 vitlöksklyftor
  • salt och peppar
  • 2 msk citronsaft
  • 6-7 färska basilikablad

Så här gör du:

Ha alla ingredienser i en hög behållare och mixa med en stavmixer tills du får en slät röra.

Lägg en klick av röran i varje äggvitehalva.

Enjoy! 😊

Ingredients:
(6 people)

  • 6 eggs
  • 6 egg yolks from hard boiled eggs
  • 5-6 tbsp homemade mayonnaise
  • 1 -2 garlic cloves
  • salt and pepper
  • 2 tbsp lemon juice
  • 6-7 fresh basil leafs

Directions:

Put all the ingredients in a tall container and use an immersion blender to mix all teh ingredients smooth.

Put the mix on the egg halves.

Enjoy!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s