Skivad Rostbiff /Sliced Roast Beef

Jag försöker hitta enkla och goda luncher för att variera mig lite.

Nu gjorde jag iordning skivad lövbiff som äts tillsammans med en härlig vitkålssallad, basilikamajonnäs och avokado.

(Recipe in English below)

Ingredienser:

  • 1 kg rostbiff
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk torkad oregano
  • 1 msk balsamvinäger
  • salt och peppar

Så här gör du:

Sätt ugnen på 125 grader C.

Skär rostbiffen i skivor i önskad tjocklek.

Blanda olivolja, pressad vitlök, oregano, balsamvinäger, salt och peppar.
Lägg rostbiffen i marinaden och låt stå i minst 30 min.

Lägg upp skivorna i en ugnsform.

Ställ in i ugnen i 30 minuter.

Ta ut rostbiffen, sätt folie över ugnsformen och låt köttet vila i 20 minuter.

Servera med en god sallad och sås.

Enjoy!

_________________________________________________________________

Ingredients:

  • 1 kg roast beef
  • 50 ml olive oil
  • 1 garlic clove
  • 1 tbsp dried oregano
  • 1 tbsp balsamic vinegar
  • salt and pepper

Directions:

Turn the oven to 260 F.

Cut the roast beef in to about 1 cm thick slices.

Mix olive oil, crushed garlic, balsamic vinegar, oregano, salt and pepper.
Put the roast beef slices in the marinade and let it sit for at least 30 minutes.

Put the slices in an oven dish.
Place in the oven for 40 minutes.

Take out the oven dish from the oven and put foil over it. Let it rest for 20 minutes.

Serve with a good salad and some sauce.

Enjoy!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s