Honungs cashews /Honey Cashews

På påskafton ska vi tillsammans med svärföräldrarna, svågern och svägerskan först träna på sambons gym, sen blir det lunch och så avslutar vi det med bio.

Jag ville bjuda på nåt lite mer nyttigt inför påsken som vi antingen kan äta till bion eller ta med hem och äta.

Resultatet blev strutar fyllda med salta lakritsmandlar och Honungs Cashews!

(Recipe in English below)

 


Ingredienser:

  • 200 g naturella cashewnötter
  • Honung
  • Salt
  • Vaniljpulver

Så här gör du:

Sätt ugnen på 175 grader.

Häll cashewnötterna i en bunke tillsammans med salt, vaniljpulver och honung. Ha i så pass mycket honung att det blir klibbigt.

Häll upp nötterna på en plåt och ställ in i ugnen i 10 minuter. Rör i dem var tredje minut cirka så att de inte klibbar så mkt till varandra eller bränner.

Ta ut plåten och låt nötterna svalna. Här kan du också röra lite emellanåt så att de inte klibbar samman.

Enjoy och Glad Påsk!

Cashews på plåten innan de åkte in i ugnen



_____________________________________________________________________________________________
Ingredients:

  • 200 g natural cashew nuts
  • Honey
  • Salt
  • Vanilla powder

Directions:

Turn the oven to 175 degrees C (345 F).

Pour the nuts in to a bowl and add salt, vanilla powder and enough honey to make it all quite sticky.

Pour the nuts on to an oven tray and place in the oven for ten minutes. Stir every three minutes so that they don’t stick together or burn.

Take out the oven try and let them cool while you stir every now and then.

Enjoy and Happy Easter!


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s