Varma hallon med persika / Warm Raspberries with Peaches

Jag skulle äta pannkakor en dag men hade inte så mycket hallon kvar att äta till. Då får man bli kreativ! Och kreativitet ledde till en mycket härlig smaksensation =o)

Egentligen behövs inget recept för detta, men ni får det ändå.

Recipe in English below

Tillagningstid: 10 minuter

Ingredienser:
(2 portioner)

  • 200 g frysta hallon
  • 2 persikor
  • 1 msk lönnsirap (kan uteslutas)

Så här gör du:

Värm upp hallonen.

Halvera persikorna och ta ur kärnorna. Skär i mindre bitar och lägg i kastrullen med hallonen.

Tillsätt lönnsirap och blanda runt.

När persikorna värmts upp lite är allt klart.

Servera till pannkakor, våfflor eller varför inte till en god vaniljglass!

Enjoy!

_________________________________________________________________________________________________________

Cooking Time: 10 minutes

Ingredients:
(2 portions)

  • 200 g frozen raspberries
  • 2 peaches
  • 1 tbsp maple syrup (can be omitted)

Directions:

Heat up the raspberries.

Half the peaches and take out the stones. Cut in to smaller pieces and add to the pot with raspberries.

Add maple syrup and mix.

When the peaches are heated through it’s done.

Serve with pancakes, waffles or why not with some nice vanilla ice cream!

Enjoy!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s